
Полуничний тірамісу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Strawberries
20 г.
Vinzer Coffee and Tea Maker 1l
200 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Aromiks Cocoa Powder 100g
5 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
20 г.
Aro Powdered Sugar 250g
10 г.
Preparation steps
01
Збити вершки з полуницею до стану крему, додати сметану і ретельно перемішати, але не збивати.
02
Якщо використовуються вершки і свіжа полуниця, обробити їх зануреним блендером, збити отриману масу до стану крему, а потім також змішати зі сметаною.
03
Додати перетертий з цукровою пудрою жовток, перемішати все до однорідної маси. Бісквіт вимочити в розчині кави і коньяку. У форму для тірамісу (в даному випадку склянка) викласти 1 столову ложку крему, потім 1 вимочений в каву бісквіт, далі ½ крему, поверх крему - другий бісквіт, також вимочений у каві і коньяку.
04
Верхнім шаром викласти крем. Тірамісу з полуниці майже готовий! Поставити його в холодильник на кілька годин, потім посипати какао, прикрасити свіжою полуницею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)