Сметанне печиво - Image

Сметанне печиво

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

М'яке, смачне і ніжне сметанне печиво - дуже популярна випічка. На її приготування йде зовсім небагато часу, приблизно 40-50 хвилин. А за допомогою сучасних кулінарних пристосувань, таких як блендер, завдання створення випічки спроститися ще більше. Простота випічки підкорює, і приготувавши хоч раз це печиво, зупинитися буде неможливо. Для надання форми можна використовувати різні формочки, або ж сформувати звичайні круглі печенюшки. А якщо захочете зробити печиво ще солодшим - тоді додайте більше цукру. Складного в стравы нічого немає, зате море задоволення вам забезпечено.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Homemade Butter

100 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

7 Flour 1kg

3 ст.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Pripravka Vanilla 2g

1 ч. л.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Almond Nuts 150g

за смаком

Preparation steps

01

Вершкове масло збити вінчиком з цукровим піском. Додати яйце і продовжувати змішувати, доки цукор не розчинитися в цій масі. Через сито просіяти борошно. До нього додати розпушувач (для того, щоб печиво було повітряним), ванілін і сіль.

02

З'єднати усі інгредієнти, перемішати і замісити тісто. Тонко розкачати тісто і за допомогою форм видавити печиво.

03

Форму застелити папером для випікання. Викласти печиво, змастити яйцем і відправити випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.

04

Прикрасити можна маком, січеними або цілими горіхами. Або ж присипавши цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min