
Соус Шорон
Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Homemade Butter
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.
02
Поступово додати до жовтків вершкове масло.
03
Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)