
Пахлава з медовим сиропом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
200 г.
Almond
120 г.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Auchan Powdered Sugar 200g
200 г.
Rud Leaf Frozen Dough
360 г.
Homemade Butter
160 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
200 г.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду, обсмажити горіхи до рум'янцю, подрібнити за допомогою качалки, додати спеції, половину цукрової пудри, ретельно перемішати.
02
Розкласти тісто на столі, розрізати на кілька прямокутних аркушів. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити її маслом.
03
Розтопити вершкове масло. Викласти кілька аркушів тіста змащуючи кожен топленим маслом на деко. Зверху викласти обсмажені горіхи. Зверху викласти другу половину листів, змащуючи кожен топленим маслом.
04
Розрізати невеликими квадратами, поставити в духовку на 30-35 хвилин, випікати при температурі 180ºС. У разі, якщо тісто стане швидко темніти, накрити зверху деко фольгою .
05
Змішати в мисці мед, другу половину цукрової пудри, сік лимона, налити 100 мл води, поставити суміш на вогонь. Нагрівати, поки мед не розчиниться. Варити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин.
06
Дістати готову пахлаву із духовки, залити зверху приготованим сиропом, дати 1-2 години просочитися пахлаві.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)