
Глінтвейн із білим вином, ромом і родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
750 мл.
Pott Rum 54% 0.7l
250 мл.
Condor Light Raisins
7 ст. л.
Lemon
0,5 шт.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 паличка
Vash Tsukor Sugar 10kg
7 ст. л.
Auchan Clove 10g
10 шт.
Preparation steps
01
Родзиинки промити і замочити в ромі хвилин на 30.
02
Ножем акуратно зняти цедру з половинки лимона і розрізати її на кілька великих шматків.
03
Паличку кориці розламати навпіл.
04
У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, лимонну цедру, шматочки кориці і поставити на невеликий вогонь.
05
Постійно помішуючи, нагрівати, але не доводити до температури кипіння. Потім відразу зняти з вогню і видалити з рідини шматочки лимонної цедри і кориці.
06
У келихи розлити ром, додати в кожен келих трохи родзинок і гвоздики. Після чого залити все гарячим вином і відразу подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)