
суп із яловичиною та локшиною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled With Bone Beef Rissole
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Carrots
1 шт.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
200 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.
02
Витягнути м'ясо, бульйон процідити.
03
Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.
04
Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)