
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
2 шт.
Long Grain Rice
200 г.
Chickpea
200 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Zucchini
2 шт.
Grana Padano 32% cheese
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нут і рис окремо відварити до готовності.
02
Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.
04
Сир натерти на середній тертці
05
Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.
06
На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.
07
Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)