
Червона квасоля з горіхами і зеленню
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Red Beans 200g
350 г.
Red Pepper
1 стручок
Onion
2 шт.
Garlic
3 зубчики
Dried Cashews
200 г.
Parsley 70g
1 пучок
Cilantro 70g
1 пучок
Tomato
2 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Turmeric 20g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.
02
Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.
03
Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.
04
Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.
05
Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.
06
Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.
07
Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.
08
Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)