
Капуста для голубців у мікрохвильовій печі
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
2 кг.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно промити капусту. Потім зняти з неї кілька верхніх листків. Капусту розмістити в мікрохвильовій печі. Встановити потужність 900 Вт. Таймер - на 10-12 хвилин. Як тільки мікрохвильова піч дасть сигнал про готовність - забрати капусту та помістити її під струмінь холодної води. Скоріш за все вона вже готова. Стиснути капусту. Вона повинна стати трохи м'якшою. Якщо є сумніви, дати їй ще 2-4 хвилини у мікрохвильовій печі. Та знову під струмінь холодної води.
02
Поставити капусту качаном донизу та почати розвертати листки, розкриваючи капустину, як троянду. Листки відгортаються дуже легко, бо стали м'якими та гнучкими. Капуста перетворилася на велику м'яку "троянду" з невеликою кулькою з дрібних листків у центрі.
03
Тепер перевернути капусту качаном вгору. Взяти ніж та почати підрізати листочки біля качану, відкладаючи їх в сторону. Браку у вигляді розірваних листків не буде. Тому, що не дивлячись на свою м'якість та тонкість, листки міцні та не рвуться. На відміну від зварених.
04
З кожного листка ножем зрізати виступаючі товсті стебла-жили. Вони також зрізаються ідеально-легко. Листки готові! В такі листки фарш загортати - найприємніший процес. Голубці виходять акуратними, тугими та щільними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





















 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)