
Кальмар фарширований рисом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
400 г.
Onion
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Steamed Rice
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
1-2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Кальмарів промити і почистити.
02
Цибулю почистити, дрібно порізати.
03
Гриби порізати невеликими шматочками.
04
Сир натерти на крупній тертці.
05
На сковороді розігріти олію. Викласти цибулю, смажити 5-10 хвилин до легкого золотистого кольору.
06
Додати гриби, смажити 15-20 хвилин, поки не випарується вся рідина, що виділяється. Посолити, поперчити.
07
У ємність скласти рис, смажені гриби, сир.
08
Додати 1-2 ст. л. сметани (або майонезу), перемішати. При необхідності досолити. Начинка готова.
09
Нафарширувати кальмарів начинкою, але не дуже щільно.
10
Заколоти зубочистками. Викласти кальмарів у форму, змастити сметаною (або майонезом). Поставити в розігріту до 200°C духовку. Запікати приблизно 20-25 хвилин.
11
Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, або ж в якості закуски - тоді їх повністю остудити, бажано навіть поставити на ніч у холодильник, щоб було простіше нарізати. Потім гострим ножем порізати на порційні скибочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)