Грецька закуска - Мелідзано - Image

Грецька закуска - Мелідзано

Number of servings: 12Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Грецька закуска Мелідзано - дуже смачна і довго зберігається. Це простий часниково-баклажановий грецький салат, в міру кислуватий і гострий. Всі продукти знайомі, а їх поєднання в цій закусці вас вельми порадує. Можна їсти просто ложкою з хлібом, а можна намазувати бутерброди, лаваш. Для прикраси можна використовувати зелень петрушки і чорні маслини. Для надання більш гострого смаку закуску прикрашають кружечками чилі-перчика. Мелідзано здобуває необхідний смак тільки коли постоїть у холодильнику і трохи застигне. Готується дуже швидко і чудово доповнює м'ясні та рибні страви.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

1 кг.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Parsley 70g

1 пучок

Lemon

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Fanni Yogurt 2.2% 750g

100 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Баклажани вимити, проколоти виделкою в декількох місцях, укласти на деко і запікати в духовці 45 хвилин.

02

Із печених баклажанів зняти шкірку, розім'яти виделкою.

03

Видавити з лимона сік і збити в блендері разом із м'якоттю баклажана, оливковою олією і сіллю.

04

Додати посічену петрушку і часник. Влити йогурт, перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min