
Гарячий масляний ром зі спеціями
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ч. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
0,25 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Spice Clove Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Cuerpo White Rum 37.5% 0.7l
50 мл.
Akvulya Still Water 2l
за смаком
Homemade Butter
1 ч. л.
Preparation steps
01
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
02
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
03
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
04
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)