
Фінський суп
1
Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
300 г.
Packed Potatoes
4 шт.
Carrots
2 шт.
Celery Stalk
200 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.
02
Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.
03
Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)