
Заварні кільця з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
320 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Akvulya Still Water 2l
180 мл.
Salt Egypt
2 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
90 г.
Boiled Condensed Milk
65 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 пакетик
Frapin Cognac 40% 0.7l
10 г.
Preparation steps
01
Приготувати заварне тісто. Для цього покласти в каструльку 100 г. масла, сіль, налити воду і довести до кипіння.
02
Коли масло розплавиться і суміш буде активно кипіти, всипати заздалегідь просіяне борошно. Зменшити вогонь до мінімуму і ретельно перемішувати суміш, поки тісто не злипнеться в пружну грудку. Зняти з вогню і охолодити до 50-60°C.
03
Додати яйця в тісто по одному, добре розмішуючи до гладкості і однорідності.
04
Готове тісто перекласти в корнетик з зубчастою насадкою діаметром 1,5 см. і відсадити на папір для випічки кілець.
05
Випікати при 220°C 15 хвилин, а потім при 180°C 30-35 хвилин. Охолодити.
06
Для крему збити розм'якшене масло (175 г.) з цукровою пудрою і ванільним цукром, розтертим в порошок. Додати потроху згущене молоко, добре збиваючи.
07
Налити в крем коньяк і збити, додати сир і перемішати на невеликій швидкості.
08
Кільця розрізати і наповнити кремом, охолодити в холодильнику. Посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)