
Шоколадний кекс у мікрохвильовій печі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
30 г.
Salt Egypt
3 г.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
140 г.
Dobryk Baking Powder
1 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно збити яйця, сіль, ванільний цукор, цукор, какао в пишну пінну масу, потім додати до них м'яке вершкове масло, і збити знову. Змішати розпушувач та борошно, невеликими порціями додавати до масляно-яєчної маси.
02
Потім в скляну форму вилити підготоване тісто, поставити в мікрохвильову пічку, при максимальній потужності витримати 5 хвилин, потім, після вимикання печі не відкривати її ще близько 7 хвилин, за цей час кекс "дійде" та "дозріє".
03
Далі потрібно на водяній бані, або в НВЧ-печі розпустити шоколад для глазурі, обмастити нею кекс.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)