
Пюре з цвітної капусти
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
500 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Bilo Low-fat Curd 180g
50 г.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Vitamin Bunch 75g
за смаком
Preparation steps
01
Цвітну капусту добре вимити і розділити на суцвіття.
02
Суцвіття капусти скласти в каструлю і залити в неї молоко.
03
Поставити каструлю (без кришки) на вогонь і варити на невеликому вогні, поки капуста не стане повністю м'якою і молоко википить хоча б наполовину.
04
Після цього каструлю зняти з вогню і дуже ретельно подрібнити капусту з молоком до однорідної маси (пюре).
05
В окремій мисці змішати яєчний жовток з кремоподібним сиром (або сметаною), додати куркуму.
06
Додати суміш, що вийшла у капустяне пюре і поставити на маленький вогонь. Варити близько 5 хвилин до загустіння, постійно помішуючи. Посолити за смаком, а також можна додати улюблені спеції, наприклад чорного перцю.
07
Подавати пюре теплим, зверху можна посипати свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)