
Ароматна дорада з соусом і травами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g
3 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Losada Gordal Green Olives
200 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Garlic
2 шт.
Carmencita Sweet Paprika 75g
1 ч. л.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules
за смаком
Parsley 70g
1 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C.
02
У чаші блендера змішати часник, паприку, кумин, коріандр - мелений і свіжий, перець, імбир, цедру 1 лимона, сік 1 лимона, петрушку. Подрібнити за допомогою блендера.
03
Рибу підготувати, для цього необхідно видалити нутрощі, промити під холодною водою, просушити. Зробити надрізи з обох сторін. Натерти сіллю і чорним меленим перцем.
04
Помідори і оливки нарізати. Викласти рибу на великому деко або в форму для духовки, зробити по 3 надрізи і натерти соусом з травами. Зверху покласти шматочки помідорів і оливок. Запікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці. Подавати з шматочками лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)