
Ангельське блюдо з айвою
Воістину традиційну страву англійців можна приготувати, використавши деякі наші традиції та інгредієнти. Так, наприклад, пудинг із айвою. І навіть якщо в Англії пудинг зазвичай готували до різдвяного столу, то ми можемо випікати його хоч кожен день до сімейної вечері. Айва надає всій страві певну терпкість, при цьому не забуваємо і про корисні її властивості. Адже в ній дуже багато різних груп вітамінів і мікроелементів. Дуже багато калію, а варення з айви дуже корисне при гострих захворюваннях кишечника. Така страва порадує вас не тільки своїм приємним ніжним смаком, а й корисними його властивостями. Порадуйте своїх близьких таким десертом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Kyivkhlib Kyiv Rusks
125 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
225 г.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
На дно форми викласти густе варення.Три яйця потрібно розділити на жовтки і білки. Жовтки додати до сухарів. Білки в холодильник. Четверте яйце - до сухарів.
02
Додати цукор 85 г., молоко. Ретельно перемішати.
03
Викласти масу на фруктове пюре. Відправити в духовку на 1 годину при 180°C.
04
Білки дістати з холодильника і збити. Всипати цукор, що залишився, збити. Викласти білкову масу на пудинг і знову відправити його в духовку на 30 хвилин.
05
Через 30 хвилин пудинг дістати і остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)