
Мигдалевий бісквіт Джаконда
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Homemade Butter
20 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт
Top Grade Wheat Flour
20 г
Preparation steps
01
Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!
02
У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.
03
Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.
04
Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.
05
Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.
06
Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.
07
Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.
08
Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)