
Картопляний салат-гарнір
Картопля - це взагалі універсальний продукт. З нього можна приготувати безліч страв , як тих , що йдуть як гарнір , так і самостійних . Картопля входить до складу дуже багатьох страв. А подарував світові цей чудовий продукт Колумб , який відкрив Америку , а разом з нею світ дізнався і про картоплю . Якщо всі звичні гарніри вам набридли , тоді пропонуємо вам сьогодні приготувати не зовсім звичайний гарнір з зовсім звичайних продуктів. Це гарнір з картоплі йде у вигляді салату. Такий гарнір буде добре поєднуватися з рибою , запеченою м'ясом , сосисками , а також грибами. Готується гарнір швидко і дуже легко. Приэмного аппетиту!
Ingredients
Картопля
500 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Яйце куряче
2 шт.
Оцет
10 мл.
Олія рослинна
20 мл.
Зелень
30 г.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яйця також відварити в підсоленій воді, очистити, нарізати скибочками.
02
Зелень помити і подрібнити. Оцет з'єднати з рослинною олією.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку, перець, сіль за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores