
Пончики з абрикосами
М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.
Ingredients
Цукор
300 г
Вода
400 мл
Абрикос
500 г
Борошно
100 г
Яйця
5 шт.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Рослинна олія
200 мл
Цукрова пудра
40 г
Preparation steps
01
Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.
02
Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.
03
Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.
04
Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores