Клюква у цукровій пудрі - Image

Клюква у цукровій пудрі

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Чи можна зробити смачний, при цьому корисний десерт, який, до всього іншого, можна буде зберігати не один і не два дні? Якщо вас цікавить, чи існують такі рецепти, тоді пропонуємо вам звернути увагу на журавлину в цукровій пудрі. Такий десерт, по-перше, має приємний зовнішній вигляд. Милі білі кульки із не нудотним смаком відразу сподобаються вашим рідним. По-друге, так як в десерті є журавлина, то звернемо вашу увагу на її користь. У ній дуже багато вітамінів, часто журавлину приймають як жарознижуючий засіб або для посилення роботи антибіотиків. Хоча журавлина і має кислий смак, разом з цукровою пудрою вони створять чудовий легкий десерт.

Ingredients

Журавлина

200г

Цукрова пудра

100г

Яйце

1шт.

Preparation steps

01

Ягоди перебирають, миють, відкидають на друшляк, підсушують.

02

Потім опускають їх у миску зі злегка збитим яєчним білком, добре перемішують, шумівкою викладають в цукрову пудру, обвалюють і розсипають на металевий лист, застелений пергаментним папером.

03

Духовку прогрівають до 40-50С.

04

Підсушують в теплій духовці. Зберігають у картонних коробках у сухому місці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Клюква у цукровій пудрі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua