
Крабовий салат з кукурудзою і зеленим горошком
Звичай робити і потім вживати салат як холодну страву з'явилася ще в стародавніх римлян. Вони робили їх з оливок, меду, цибулі та оцту. З часом стало з'являтися все більша кількість різних салатів. І зараз поєднують найрізноманітніші інгредієнти і практично всі продукти, які можна вживати в їжу. Найголовніша вимога - щоб компоненти поєднувалися за смаком. Що стосується крабового салату з кукурудзою і горошком, то тут смак вас точно приємно здивує. Адже він настільки ніжний і приємний. До того ж солодка кукурудза і зелений горошок надають особливого смаку будь-якій страві. Такий салат подарує літній настрій, навіть якщо ви його приготуєте холодним зимовим вечором.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
140 г.
Frozen Crab Sticks
200 г.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи і горошку злити рідину. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores