
Брауні з сиром і бананами
Цей десерт отримав свою назву завдяки коричневому кольору. Адже з англійської " браун " - саме коричневий. Його колір пояснюється тим, що в ньому багато шоколаду. Але ще одна його особливість - це те, що його складно віднести до якоїсь групи солодощів. Він може мати консистенцію і торта, і кексу, і печива - все залежить від інгредієнтів, які використовують. У нашому випадку вийде міні- тортик. Спочатку випікається все повністю, а перед подачею потрібно розрізати на порційні шматочки, щоб було зручніше їх брати гостям. Зазвичай брауни має форму прямоугольничків, і ці солодощі дуже поширені в Америці та й інших сусідніх країнах.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Maxim's Dark Chocolate 39g
100 г.
Homemade Butter
100 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
40 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. З'єднати маси і додати, перемішуючи, просіяне борошно.
02
Подрібнити блендером банани, сир, яйця і цукор до однорідної маси. У форму викласти половину шоколадного тіста, потім сирне тісто, і знову шоколадне і сирне. Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 30-35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores