
Печені половинки картоплі з начинкою зі шпинату і сиру
Здавалося б, що можна приготувати з картоплі таке вишукане і смачне, але в той же час дуже незвичайне і незабутнє? Відповідь на це запитання дамо ми. На сторінках нашого сайту ви можете ознайомиться з рецептом такої страви, як "печені половинки картоплі з начинкою зі шпинату і сиру". Ця чудова страва може виявитися сьогодні на вашому обідньому столі або прекрасно зійти за вечерю. Цю корисну страву не довго готувати. Вам навіть не потрібно чистити картоплю, а багато ж хто не любить цю справу. Все, що вам потрібно - це всього лише помити картоплю, зробити начинку і відправити фаршировані картоплини в духовку. А вже духовка зробить свою справу. І будьте впевнені, що ви залишитеся задоволені результатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
330 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Armando Cheddar Cheese
200 г.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Spinach Bunch100g
300 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю дуже добре помити, просушити паперовим рушником або серветкою, наколоти виделкою в декількох місцях. Фольгу нарізати на шматки (приблизно 25х25 см.). Загорнути картоплю у фольгу.
02
Покласти картоплю на 60 хвилин у розігріту духовку. По закінченню часу дістати з духовки і охолодити. Розрізати картоплю на половинки, дістати чайною ложкою м'якоть, залишивши краї.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шпинат розморозити або (якщо він свіжий) помити і ошпарити окропом. М'якоть картоплі покласти в миску і розім'яти в пюре. Додати до картоплі сир (3/4), шпинат, цибулю, сіль і перець. Все перемішати до однорідного стану.
04
Наповнити начинкою картоплю і посипати сиром, що залишився. Потім поставити картоплю в духовку і залишити на 15 хвилин, сир повинен повністю розплавитися. Подавати гарячим, прикрасивши зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores