
Абрикосовий пиріг
Яка ж прекрасна пора року літо, вона дарить нам безліч овочів та фруктів, і звичайно одним із них є цей корисний плід – абрикос. Використання цього витвору природи відбувається протягом тисячоліть, наші предки залюбки споживали його в їжу. Скільки смачних страв можна приготувати з цього наповненого сонячним промінням фрукту, не виключення і дивовижний пиріг із абрикос. Те, що цей пиріг вийде не просто смачним, а надзвичайно поживним, не викликає ніякого сумніву. Здавна відомі корисні властивості цього плоду та його можливість швидко втамовувати голод. Крім того абрикосове начиння пирога, як раз містить все таки максимум вітамінів та мінералів, що позитивно відображається на вашому здоров’ї та загальному стані організму. Тому залюбки смакуйте десерт з цього по-справжньому щедрого та цілющого фрукту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
120 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
200 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Salt Egypt
1 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г
Pineapple Apricot
13 шт.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром до консистенції крему.
02
По одному додти яйця, добре збиваючи після кожного.
03
Додати ваніль і ще раз збити.
04
Ввести просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішати однорідне тісто.
05
Перекласти тісто у змащену або застелену пергаментом форму.
06
Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів на тісто. Якщо абрикоси не надто солодкі, то злегка посипати цукром.
07
Поставити форму в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати приблизно 40 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores