
Яблука під білковим кремом
Яблуко – унікальний плід, який присутній в нашому щоденному раціоні практично цілий рік. Це, мабуть, найбільш вивчений, популярний і доступний фрукт, відомий людству. Яблука вживають в різному вигляді, в тому числі і у складі оригінальних десертів. Хочемо запропонувати Вам один з таких, де вони будуть виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Отже, Вашій увазі дивовижні запечені яблучка під білковим кремом. Ідеальне поєднання смаку та користі. Ці милі фруктові кошики, в яких затишно розташовується густий, солодкий крем, присипаний ваніллю (або тертим шоколадом), можна подати до святкового столу в якості цікавої закуски.
Ingredients
Яблука
360 г.
Цукор
30 г.
Пудра цукрова
30 г.
Білок яєчний
2 шт.
Ваніль
3 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою, а середину посипати цукром і ваніллю. Духовку розігріти до 200°C. Викласти яблука на деко і запікати близько 15 хвилин.
02
Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну. Викласти білковий крем на яблука і запекти 1-2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores