Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом - Image

Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вашій увазі представлений рецепт для тих, кому надокучив класичний сніданок. Вівсяна каша – традиційний сніданок англійців, один з найпопулярніших сніданків в Європі, особливо серед тих, хто дотримується здорового харчування. І це не просто так. Адже, напевно, всім відомі неймовірно корисні властивості цієї зернової культури. Підкуповує також швидкість приготування і подальше тривале відчуття ситості. У кашу часто додають різні фрукти, сухофрукти, мед і горіхи. У даному ж рецепті пропонується до звичайної каші додати свіжі скибочки інжиру, доведені до м'якості в ароматному медовому соусі з кедровими горішками.

Ingredients

Вівсяна каша

80 г

Молоко

300 мл

Мед

20 г

Ваніль

3 г

Кориця паличка

1 шт.

Горіхи кедрові

15 г

Інжир

2 шт.

Preparation steps

01

Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.

02

Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua