Фрітатта з картоплею і м'ятою - Image

Фрітатта з картоплею і м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фрітатта з картоплею і м'ятою має оригінальний, незвичайний і цікавий освіжаючий смак. Ця страва також дієтична, адже в її основі овочі. Сир пармезан і маслини надають страві оригінальний смак і аромат. Це дуже хороша ідея для сніданку для всієї родини, адже омлет має велику кількість білків і вуглеводів, з'ївши страву ви отримаєте відчуття ситості і наберетеся сил для початку дня. Хоча фрітатту можна подавати як на сніданок, так і на обід або навіть вечерю. За смаком в омлет можна додати солодкий перець, броколі, помідори, баклажани – ці овочі впишуться просто ідеально. До фрітатти можна подати салат зі свіжих овочів або капусти.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

450 г.

Zucchini

100 г.

Veres Green Peas 210g

100 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

100 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

60 г.

Fresh Mint Bundle 50g

20 г.

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності, а потім злити воду. Цукіні помити, нарізати скибочками і відварити протягом 2-3 хвилин. Маслини очистити від кісточок (якщо це необхідно) і дрібно нарізати.

02

Сир натерти на крупній тертці. З горошку злити рідину. М'яту помити, просушити, дрібно нарізати. Змішати картоплю, горошок, цукіні, маслини, м'яту, сир. Яйця трохи збити.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти овочі і залити яйцями. Смажити 3 хвилини. Потім помістити сковороду в духовку і запікати 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min