
Шоколадно-мигдальний кекс
Домашню випічку люблять усі без винятку, а от приготувати її – справа непроста, яка деколи обертається для деяких господинь непосильним завданням. Розвіяти міф про складнощі процесу приготування випічки з легкістю зможе наш рецепт шоколадно-мигдалевого кексу. Коли Ви відправите десерт в духовку, вся кухня наповниться неповторним ароматом свіжої випічки, який привабить на кухню не тільки домочадців, а й нежданих гостей. Тому відразу ставте чайник. Не будемо приховувати: є у цих кексиків один істотний недолік – вже швидко вони з'їдаються. До речі, випікати кекси можна як у великій формі, так і порційних силіконових формочках, спеціально призначених для подібної випічки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Maxim's Dark Chocolate 39g
400 г.
Homemade Butter
265 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
170 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Almond
230 г.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Шоколад розламати на шматочки. Масло нарізати кубиками. Розтопити масло, шоколад і цукор на водяній бані. Зняти з бані шоколадну суміш, додати жовтки, швидко перемішуючи.
02
Білки збити в пишну піну. Змішати шоколадну і білкову маси. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 25-35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores