
Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Sunflower Seeds
200 г.
Auchan sesame seeds dried 100g
50 г.
Celery Stalk
2 стеблі
Parsley 70g
20 г.
Carrots
6 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Red Onion
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Preparation steps
01
Замочити насіння соняшника в теплій воді на 1 годину. Після, злити воду, подрібнити за допомогою блендера до стану пасти.
02
Моркву помити, очистити, за допомогою соковижималки вичавити морквяний сік. М'якоть після соковижималки змішати з пастою із насіння соняшника. Сюди ж додати нарізані стебла селери, подрібнену червону цибулю, петрушку, кунжутне насіння, залити оливковою олією.
03
Ретельно перемішати загальну суміш. Сформувати бургери, подавати з листям салату і буряком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)