Яблука під білковим кремом - Image

Яблука під білковим кремом

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Яблуко – унікальний плід, який присутній в нашому щоденному раціоні практично цілий рік. Це, мабуть, найбільш вивчений, популярний і доступний фрукт, відомий людству. Яблука вживають в різному вигляді, в тому числі і у складі оригінальних десертів. Хочемо запропонувати Вам один з таких, де вони будуть виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Отже, Вашій увазі дивовижні запечені яблучка під білковим кремом. Ідеальне поєднання смаку та користі. Ці милі фруктові кошики, в яких затишно розташовується густий, солодкий крем, присипаний ваніллю (або тертим шоколадом), можна подати до святкового столу в якості цікавої закуски.

Ingredients

Яблука

360 г.

Цукор

30 г.

Пудра цукрова

30 г.

Білок яєчний

2 шт.

Ваніль

3 г.

Preparation steps

01

Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою, а середину посипати цукром і ваніллю. Духовку розігріти до 200°C. Викласти яблука на деко і запікати близько 15 хвилин.

02

Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну. Викласти білковий крем на яблука і запекти 1-2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Яблука під білковим кремом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua