Яблучні кекси з курагою - Image

Яблучні кекси з курагою

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо Ви любите дивувати солодкими кулінарними шедеврами рідних і близьких – приготуйте ось ці чудові яблучні кекси з курагою. Ця чудова випічка і корисна, і дієтична, і пісна одночасно, а тому ідеально підійде для дитячого харчування і тих господинь, які бажають спекти смачненькі солодощі, забувши про яйця і калорійне вершкове масло. Саме завдяки додаванню тертих яблук в тісто кексики стають дуже ароматними. Кращий сорт – звичайно ж, антонівка, відома своєю пружною структурою і приємною кислинкою, яка ідеально поєднується із солодкою курагою. Якщо Ви – молода матуся, і у Вас є зайва баночка яблучного пюре, процес приготування стане взагалі елементарним.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Цукор

100 г.

Розпушувач

7 г.

Кориця

5 г.

Яблука

300 г.

Курага

60 г.

Олія рослинна

30 мл.

Preparation steps

01

Курагу промити, залити окропом на 10 хвилин, а потім дрібно нарізати. Просіяне борошно з розпушувачем, цукор, корицю і курагу змішати. Яблука помити, видалити серцевини, очистити, дрібно натерти.

02

До борошняної суміші додати яблука і рослинну олію. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Яблучні кекси з курагою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua