Яблучний омлет по-грізонськи - Image

Яблучний омлет по-грізонськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Eco Ground Cinnamon

за смаком

Preparation steps

01

Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.

02

Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.

03

Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.

04

Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Швейцарський шоколадний рулет

Швейцарський шоколадний рулет

4

40 min