Теплий картопляний салат на грилі  - Image

Теплий картопляний салат на грилі

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжний салат з, картоплі, підсмаженої на грилі, грибів, маслин і сметанної заправки з зеленню. Салат виходить дуже смачним і ситним. Він може бути використаний як гарнір і поданий до страв з м'яса, курки або риби. Також можна його використовувати як самостійну страву, якщо, приміром, ще гарячий салат зверху посипати сиром, то вийде прекрасна овочева страва. За смаком можна додавати смажені шматочки бекону або сала, обсмажену до золотистого кольору ріпчасту цибулю. Зелень можна додавати будь-яку свіжу, яку ви любите: кріп, петрушку, зелену цибулю, базилік. Головний принцип - чим більше її буде, тим краще. А якщо хочете додати салату вишуканості, то додайте каперси (або просто прикрасьте ними страву).

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

500 г.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

Oyster Mushrooms

100 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

60 г.

KhMZ Sour Cream 20%

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, відварити до напівготовності, охолодити. Потім, не очищаючи, нарізати шматочками і обсмажити на грилі.

02

Гриби помити, нарізати кубиками або соломкою і обсмажити. Маслини нарізати кільцями. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min