
Сирна запіканка з грушею
Чергова страва французької кухні – сирна запіканка з грушею. І відразу ж невеликий секрет: щоб Ваш десерт вийшов повітряним, ніжним і пористим – додайте трохи манної крупи або соди. Сир можете замінити на вершковий сир. А замість ваніліну використовувати цукрову пудру або корицю. Грушу необхідно нарізати не кубиками, а довгими тонкими скибочками. Так вона швидше пропечеться і не буде хрустіти. А якщо укладете в тісто скибочки вертикально – запіканка вийде дуже красивою в розрізі. Пряну солодкість імбиру і меду розбавляє волоський горіх, яким посипають страву. Випікати запіканку до рум'яної скоринки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Pear
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Walnut
1 ст. л.
Ginger
за смаком
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
У сир додати яйце, мед, ванілін і імбир. Збити блендером.
02
Грушу очистити, нарізати невеликими шматочками і додати в сирну масу.
03
Форму змастити вершковим маслом. Викласти в неї сирну масу. Розрівняти і посипати горіхами.
04
Духовку розігріти до 170°C. Випікати запіканку 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)