
Курятина табака
Ingredients for the recipe
Ingredients
Whole Chicken
500-600 г
Garlic
10 г
Spice Black Pepper Ground
3г
Salt Egypt
10 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст.л
Preparation steps
01
Курку розріжте по грудях, розкладіть пластом, видаліть зайвий жир і кінці крил.
02
Накрийте тушку харчовою плівкою і відбийте з одного боку, потім переверніть, накрийте і відбийте з іншого, щоб курка стала плоскою.
03
Змастіть з двох сторін рослинною олією (частину олії залиште для смаження).
04
Посипте курку сіллю і чорним перцем з обох сторін (за бажанням можна також приправити дрібно нарізаним часником), розітріть і залиште маринуватися приблизно на 10 хвилин.
05
У сковороді розігрійте олію, викладіть курку.
06
На курку покладіть кришку меншого розміру, ніж сковорода, зверху помістіть вантаж, щоб він добре придавив тушку (можна, наприклад, використовувати каструлю з водою). Прожарте на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
07
Переверніть курку на інший бік і продовжуйте смажити до готовності (теж близько 15-20 хвилин).
08
Як варіант, часник можна подати окремо в соуснику, розтерши його з сіллю і злегка розбавивши бульйоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)