
Коржики з кінзою
Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 г.
Spice Coriander Ground
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1,5 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Cilantro 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.
02
Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.
03
Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.
04
Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)