Гарбузові равіолі - Image

Гарбузові равіолі

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви готували коли-небудь равіолі (італійські пельмені) з начинкою з гарбуза? Ваша відповідь передбачувана: "Ні". Прийшла пора позбавлятися від стереотипів. Приготуйте равіолі - традиційну страву італійської кухні з незвичною начинкою. Спробуйте, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще не один раз. Запевняємо Вас: вийде дуже смачно, до того ж корисно. Адже гарбуз - джерело цілого ряду цінних для людського організму речовин. Причому, на ступінь корисності цього дивного осіннього овоча майже не впливає термічна обробка. В гарбузову начинку додадуть свої смакові нотки подрібнена ріпчаста цибуля, куркума і мелений мускатний горіх.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg
175.60

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg

1 kg

Ingredients

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Borjomi Carbonated Water 0.75l

за смаком

Hokkaido Pumpkin

400 г.

Packed Onion from 3kg

1,5 шт.

Auchan Ground Nutmeg 55g

5 г.

Eco Turmeric 20g

1 г.

Oranges 1kg

1 шт.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

за смаком

Dill 70g

0,5 пучка

Preparation steps

01

Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.

02

Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.

03

Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.

04

Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min