
Тісто філо
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
900 г.
Salt Egypt
1 ч.л.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст.л.
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю в мисці. Порціями додавати воду, попередньо змішану з лимонним соком, ретельно вимісити тісто. Потім додати оливкову олію.
02
Повторно вимісити, обернути плівкою, покласти в холодильник на 2 години.
03
Дістати із холодильника тісто, дати полежати при кімнатній температурі, після чого розділити на кілька частин.
04
Вручну розтягувати кожен шматок тіста в різні сторони, обережно, тісто не повинно рватися. Товщина розтягнутого тіста повинна бути рівною товщині паперового аркуша. При випіканні тісто необхідно змастити розтопленим вершковим маслом, кожен шар.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)