Тарталетки з ромовими вишнями - Image

Тарталетки з ромовими вишнями

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тарталетки - це досить універсальні формочки з тіста. Адже начинка може бути як солодкою, так і, наприклад, м'ясною або грибною. Наш рецепт смачних тарталеток з вишнею повинен вас зацікавити. Вишня завжди надає десерту особливу солодкість. Але при цьому вона все ж робить десерт дуже смачним. А ромова вишня - це ще більш незвичайний смак. Легкий смак рому додасть десерту вишуканість і незвичність. Такі тарталетки зацікавлять кожного вашого гостя. Ви легко приготуєте їх до будь-якого свята завдяки тому, що часу на приготування ця страва займає не так багато. А її красивий вигляд зверне на себе увагу всіх.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

120 г.

Homemade Butter

125 г.

Lemon

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 ст. л.

Almond

20 г.

Dried Cherries

500 г.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

10 г.

Pott Rum 54% 0.7l

50 мл.

Pripravka Vanilla 2g

5 г.

Preparation steps

01

Масло (дуже холодне) перетерти в крихту з цукром, додати цедру і мелений мигдаль. Просіяти борошно, додати яйця і продовжувати перетирати тісто руками. Повинна вийти консистенція, схожа на мелені сухарі.

02

1/4 крихти відкласти, в решту влити молоко (дуже холодне) і замісити тісто. Довго не вимішувати, інакше може пропасти розсипчастість. Скачати в кулю, загорнути в плівку і прибрати на годину в холодильник.

03

Поки тісто відпочиває в холодильнику, підготувати вишню. Відокремити від кісточок і засипати цукром, ваніллю і залити ромом. Нехай настоюється близько 20 хв.

04

Вишню викласти в каструлю, додати крохмаль і готувати хвилин 10-15 на невеликому вогні до загустіння.

05

Коли тісто підійшло – розкачати товщиною 1 см. і викласти у форми для тарталеток, наколоти виделкою. І ще раз прибрати, тепер уже в морозилку, хв. на 15.

06

Духовку розігріти до 180°C градусів, дістати тарталетки і наповнити вишнями, зверху присипати залишками крихт.

07

Із залишків тіста можна зробити слайси (смужечки зверху) і викласти їх на тарталетки у формі сітки, змастивши збитим яйцем. Випікати при 180°C 20 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min