
Суп із квашеної капусти по-угорськи
Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.
Ingredients
Капуста квашена
200 г.
Шинка
200 г.
Жир
50 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Сметана
50 мл.
Перець солодкий
1 шт.
Ковбаса копчена
50 г.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Часник
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.
02
Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.
03
Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.
04
Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores