Стручкова квасоля по-мексиканськи - Image

Стручкова квасоля по-мексиканськи

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви невеликий фанат квасолі, то це дуже дарма. Адже цей продукт дуже корисний (якщо брати в молодому вигляді). На початку як їжу вживали тільки зерна цього продукту. Ними були італійці. Але з часом вже французи вивели особливий сорт квасолі з ніжним стручком. І назвали її на свою честь - французька квасоля. Вона містить дуже велику кількість вітаміну С (як не дивно), мінерали та клітковину. Поєднання клітковини, магнію та фолієвої кислоти в квасолі скорочує ризик інфаркту. Якщо правильно і добре приготувати цей вид бобових, то ви отримаєте дуже смачну і легку страву. Подавати можна як самостійну, так і в якості закуски.

Ingredients for the recipe

Beans with Mushrooms
379.00

Beans with Mushrooms

per 1 kg

Ingredients

Beans with Mushrooms

300 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

2 ст. л.

Onion

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Zanetti Grated Hard Cheese Mix 32% 100g

50 г.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.

02

Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.

03

Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min