
Полуничний пиріг з желе
Полуничний пиріг з желе виглядає досить дорого завдяки своєму наповненню. Він складається з двох шарів - тіста та желе. Однак приготувати його зовсім нескладно, а коштує він дешевше за інші торти. Пиріг, немов з казки, подарує вам смак радості і веселощів, змусить голову паморочитися, а серце битися швидше. Смак полуниці забере вас в літо, де пахне ягодами і фруктами, свіжоскошеною травою, а там, через дорогу, шумить річка. Все це ви відчуєте, просто відкусивши шматочок такого ось десерту. До того ж, він ще й дуже ароматний. Він нібито подарує вашому дому дорогий парфум. Приємного апетиту!
Ingredients
Вершкове масло
85 г.
Цукор
100 г.
Ванільний цукор
10 г.
Яйця
2 шт.
Борошно
125 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Полуниця
750 г.
Червоне желе
1 пакетик
Preparation steps
01
Збити вершкове масло (75 г.) з цукром до пишної світлої піни. По одному додати яйця і знову збити.
02
Просіяти борошно з сіллю і розпушувачем, обережно додати до олійно-яєчної суміші.
03
Змастити форму вершковим маслом і рівномірно розподілити тісто. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку на 20-25 хвилин.
04
Полуницю помити, засипати цукром і залишити на деякий час, щоб ягоди пустили сік.
05
Злити зайву рідину з полуниці, розкласти її на поверхні коржа. Приготувати червоне желе, згідно інструкції, і залити фрукти. Поставити торт на кілька годин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores