
Шоколадний торт із лимонним кремом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
70 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Almond
30 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Lemon
2 шт.
Dobryk Confectionery Dressing 50g
за смаком
Preparation steps
01
Мигдаль подрібнити в блендері.
02
Для приготування тіста збити 1 яйце з цукром (50 г.).
03
Додати масло, перемішати.
04
Додати мигдаль, перемішати.
05
Додати какао, борошно і ретельно перемішати. Замісити тісто.
06
Викласти тісто у змащену маслом форму (діаметром близько 24-26 см.), розрівняти, зробити бортики.
07
Накрити харчовою плівкою, заховати в холодильник на 30 хвилин.
08
Потім плівку прибрати, на тісто викласти папір для випічки.
09
Насипати на папір квасолю або горох. Поставити в розігріту до 180°C духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
10
Для приготування начинки з лимонів зняти цедру.
11
Вичавити сік з лимонів. Знадобиться 100 мл. соку.
12
4 яйця і 1 жовток збити з цукром (150 г).
13
Додати вершки і все добре збити.
14
Додати цедру і сік лимона, перемішати.
15
Вилити начинку на остиглий корж. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 40-45 хвилин.
16
Торт остудити і посипати кондитерської посипкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)