Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано - Image

Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ця страва зробить вас воістину знавцем кулінарії в очах всіх ваших рідних і близьких. Приготувавши пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано, ви здивуєте будь-кого. Страва дуже ситна завдяки картоплі і фаршу. Оливкова олія, перець і вершки роблять його ніжним і незвичайним, а томатна паста подарує йому певну соковитість. І на довершення, орегано прикрасить пиріг запашним ароматом. Якщо ж ви любите гострі страви, можете додати в пиріг соус табаско, який зробить його ще пікантнішим. Але будьте готові - після такого пирога домочадці просто так не відступлять, і будуть просити ще. Адже, хто не захоче відчути себе в ресторані, знаходячись вдома?

Ingredients

Картопля

170 г.

Фарш яловичий

170 г.

Томатна паста

90 г.

Масло вершкове

15 г.

Вершки

30 мл.

Орегано

10 г.

Олія оливкова

15 мл.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити (неочищеною) у воді або на пару до готовності. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Додати у фарш цибулю, часник, сіль і перець.

02

Коли картопля буде готова, очистити її від шкірки і за допомогою виделки розтерти в пюре, додавши вершкове масло, сіль і вершки. У склянку укласти шар фаршу, потім картоплю і пасту. Повторювати так шар за шаром.

03

Закрити стакани кришками і варити на пару протягом 30-35 хвилин. Перед подачею зняти кришки і прикрасити томатною пастою і орегано. За бажанням можна додати сметану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

4

35 min

Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua