
Шаурма з сиром
Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде.
Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату.
Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі.
І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
2 шт.
Cabbage
200 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
5 ст. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Pita 300g
1 упаковка
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.
02
Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.
03
Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.
04
Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)