
Сальса з авокадо і сиром фета
Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Red Onion
0,5 шт.
Garlic
2 шт.
Avocado 500g
2 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
150 г.
Parsley 70g
1 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Metro Chef dried oregano 110g
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.
02
У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.
03
Подавати з чіпсами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores