
Салат з буряком і бринзою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pear
2 шт.
Beetroot
1 шт.
Kiliya Balkan Brynza 45%
200 г.
Lemon
1 шт.
Dried Cashews
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
2 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 щіпка
Preparation steps
01
Для соусу змішати оливкову олію, гірчицю і винний оцет. Додати цукор і добре перемішати. Після цього порвати зелений салат руками.
02
Груші вимити, очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком. Скропити їх соком лимона. Очистити, відварити і нарізати буряк середнім кубиком.
03
Викласти шматочки груші на тарілку поверх листя салату, додати буряк та покришену бринзу. Посипати страву горішками кешью, заправити готовим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)