
М'ясний рулет
У вас є м'ясо і ви думаєте що можна приготувати такого незвичайного і дуже смачного. Так от ми поспішаємо на допомогу до вас і рекомендуємо вам зробити смачний м'ясний рулет з яловичого і курячого фаршу. Ця відмінна закуска підійде на будь-який святковий стіл. Адже, порізаний рулет шматочками дуже вигідно виглядає на святковому блюді. До речі, такий рулет можна подавати і на вечерю, і на обід. Просто порізавши шматочками рулет і відваривши картоплі або рису для гарніру ви будете мати відмінну ситну вечерю або обід. М'ясний рулет хороший як в якості закуски, так і в гарячому вигляді. І до речі, рулет можна вживати і на другий, і на третій день - смак його від цього не зіпсується. А готується рулет досить таки просто і легко.
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
400 г.
Chicken Minced
400 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Delser Salted Crackers 500g
14 шт.
Onion
1 шт.
Auchan Provence Tomato Sauce 300g
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати яєчні білки з розкришеним крекером, дрібно нарізаною цибулею, томатним соусом, сіллю і перцем.
02
Додати фарш, добре перемішати.
03
Помістити отриману суміш у форму для запікання і поставити в духовку на 1 годину на температуру 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)